Skolens Historie

Skolens historie

Krarup Friskole, Reventlowskolen begyndte undervisning den 1. august 2004 efter at en 198 år gammel tradition for kommunal skoledrift ophørte. Det var en stor dag, hvor det foregående års arbejde blev belønnet.

Krarup Friskole, Reventlowskolen er oprettet af særdeles aktive forældre og borgere, der ønskede, at der fortsat skulle være en skole og et kulturelt samlingspunkt i landsbyen. Skolen bliver i dag benyttet til meget andet end decideret skolegang.

Byens kørelærer har lejet sig ind, der er badminton et par aftner om ugen. Krarup-koret har øve aften på skolen og der er ligeledes knipling hver uge.

Men skolen bruges selvfølgelig primært til undervisning. Da skolen startede, var der 54 elever og igennem årene har vi oplevet både op og nedture. Nu skriver vi 2019 og vi har haft et støt stigende elevtal, lige nu omkring de 65. Til skoleåret 2019/20 vil vi fast introducere 8. klasse og får hermed 4 klasser i den ældste gruppe. Det medfører at vi kan dele gruppen mere hensigtsmæssigt. Det bliver godt på pædagogisk og fagligt.